Monday, February 12, 2024

THE TABERNACLE PROCESSOR

 Random word displayed OOBE on screen. I clicked and dictionary defined it as "Out Of Body Experience" which captivated my attention because I have seen OOBE on my phone. I made a search in system and the result turned up null. I clicked back but somehow ended up in one of my draft(application) folder that had spermgiver.. I asked for further clarification and it was revealed that OOBE(EJACULATION) is the out of body experience.


• I have stated that God said; spirits don't know what He does with love.


• On my post: "God And The Church"; I have stated Sperm is a blessing.


• I discussed sex as answered prayer on Twitter.


• By making this OOBE revelation, God said they will hide it.  They will no longer allow people to know where it is.


• One of my phones has the OOBE. and it is true to the inspiration. If not for the obsoleteness of android; I would have saved it. But androidx should do a better job.


TABERNACLE:—An elaborate portable tent structure (a sanctuary),where the Shekinah (presence of God) dwelled. A place for meeting with God. Also call the Tent of Meeting. 


THE CONSTRUCTION AND EVEN THE ARCHITECTURAL PLANS AND THE SET UP; HAS GOD IN THE DETAILS.  For A detailed description of the command and instructions on how to build the Tabernacle, see Exodus chapters 25.26.27. Other info. use search-term: "tabernacle"


******************************

MY PROCESSOR HARDWARE ARCHITECTURE IS AN APPLICATION OF THE TABERNACLE.WHICH IS A MINIATURE MODEL OF GOD'S ENTIRE PLAN. AND THIS  I WAS UNAWARE OF UNTIL RECENTLY.

*********************************


FOR THOSE OF YOU WHO MISSED THE HISTORY LESSON; LET ME BEGIN FROM THE START:-


WHILE I WAS STILL FRESH IN THE UNIVERSITY, I WAS IN THE HOSTEL ROOM OF A SENIOR MECHANICAL ENGINEERING STUDENT [WHO LATER DID HIS PROJECT BY DESIGNING AND BUILDING AN AUTOMATIC CAR BREAKING SYSTEM]. AS WE CHITTERED THE NIGHT AWAY WITH FRIENDS, HE WAS INTERESTED IN MY TORCHLIGHT. 


HE INTERJECTED WITH A QUESTION: ASKING; "WHY IS IT SO BRIGHT?" I RESPONDED WITHOUT THINKING BY SAYING: "IT HAS A TRANSISTOR."  THEN CONTINUED MY ATTENTION TO THE TOPICS WE WERE CHITTERING .


AS DISCUSSION WENT ON; HE ASKED AGAIN AND I RETREATED  MY RESPONSE; IT HAS A TRANSISTOR. AND MY ATTENTION WENT BACK TO OUR ONGOING CHITTERING. 


AFTER AWHILE HE ASKED TO SEE THE TORCHLIGHT AND I HANDED IT OVER TO HIM. HE WAS ANGRY WHEN HE OPENED IT BECAUSE HE DID NOT SEE A TRANSISTOR.THAT WAS 89 OR EARLY 90s


NOT TOO LONG FROM THE TIME I COMMENCED THE SUPERSTRING THEORY PROJECT ON GOOGLE SITES, I BOUGHT A LED TORCHLIGHT. I DISMANTLED THE ASSEMBLY OUT OF CURIOSITY. I WAS SURPRISED TO SEE IT HAD A SIMPLE CIRCUIT BOARD THAT HAD A TRANSISTOR.ONBOARD AND  WHILE STILL ON THOUGHTS, GOD SAID TO THE STUDENT WHO IS NOW AN ENGINEER ( IN A STRONG VOICE:): "YOU HAVE TO PAY; I HAVE MANIFESTED IT!" I COULD SEE THE ENGINEER IN A VISION; EVEN HEARING HIS THOUGHT—BUT I HAD NO IDEA WHERE HE WAS.


I STUDIED THE CIRCUIT; THEN DECIDED TO OUTLINE THE CIRCUIT DIAGRAM ON PAPER FOR BETTER UNDERSTANDING. I BEGAN TO MODIFY THE CIRCUIT DESIGN AND ADDING COMPONENTS TO SEE WHAT ELSE IT COULD BE. I ENDED UP WITH A MORE ELABORATE CIRCUITRY.


*********************************

THAT IS WHEN GOD MADE ME AWARE THAT I HAD CREATED A BASIC PROCESSOR CIRCUIT.

**********************************


I THEN CAME UP WITH A MODEL FOR THE SOFTWARE CODES; THE LOGICS WHICH BEGAN WITH CODES FOR POWER & STRENGTH.AND BY USING ANTHROPOMORPHIC PROGRAMING, I WAS ABLE TO GET THE REMAINING CODES AND THE NAMES OF THE CODES AFTER A FEW YEARS.


AFTER MANY TRIALS, I WAS ABLE TO AESTHETICALLY FORMAT THE INTERCOURSE DIAGRAM  OF THE LOGICS.


*************************†*

 WHEN GOD SAW THE INTERCOURSE; HE SAID: "THAT IS WHAT I DID."

****************************


I REMEMBER STATING ELSEWHERE THE PROCESSOR HARDWARE CIRCUIT DIAGRAM LOOKS LIKE A TEMPLE. HOWEVER WITH RECENT REVELATIONS TO ADD ONE OF THE PRIORITIES OF GOD TO THE Ä€LTAR FILES; I TOOK A CRITICAL LOOK AT THE DIAGRAM AND SAW THAT IT ACTUALLY LOOKS MORE LIKE A TENT INSIDE A CURTAIN WITH PEGS. 


THE TOP OF THE TENT, CONNECTED TO A HORIZONTAL CABLE LIKE A RADIO ANTENNA AND COINCIDENTALLY, THE LEAD WIRE "ANTENNA" CABLE HAS RESISTOR(R) OR SHOULD I SAY RADIO WIRE  :-)


THE BLOOD OF JESUS IS ALSO THE THREAD OF GOD'S REDEMPTION STORY. I HAVE TALKED ELSEWHERE ABOUT ANSWERED PRAYER STREAMING AS A THREAD PROCESS. ONE COULD SAY; THE BLOOD OF JESUS REPRESENTS THE {MAIN THREAD} OF THE PROCESSOR(TABERNACLE).


****************†*************

I ADDED IMAGE OF THE SOUTHERN CONSTELLATION. ALSO, ONE OF THE LABELED COMPONENTS( POWER CAPACITOR) CHANGED ICON TO LAMBDA LIKE. IT COULD BE LAMBDA. MAYBE GOD CHANGED IT. 

****************†************* 


I HAVE DISCUSSED MY VISION OF GOD'S MANIFESTATION USING THE "AW" MELODIC CHANT WITH LAMBDA LIKE ICON CHANGING INTO "A"


"A PROCESSOR IS A PROGRAM THAT SHOWS YOU WHAT YOU ARE DOING"—GOD. SO DOES GOD ALSO USE A PROCESSOR?


MEDITATION:-

Jeremiah 1:[11, 12]-The word of the Lord came to me: “What do you see, Jeremiah?” “I see the branch of an almond tree,” I replied. The Lord said to me, “You have seen correctly, for I am watching to see that my word is fulfilled.”


No comments:

Post a Comment