Thursday, February 22, 2024

FORCE MAJEURE

Meditation_[Numbers 25:4"]{The Lord said to Moses, “Take all the leaders of these people, kill them and expose them in broad daylight before the Lord, so that the Lord’s fierce anger may turn away from Israel.”} : the point being that—a bloodless coup d'état is unacceptable in the eyes of the Lord; it will to be as Jerry Rawlings of Ghana did says the Lord. ⌞Therefore⌟ “Remember this, fix it in mind, take it to heart, you rebels. Remember the former things, those of long ago; I am God, and there is no other; I am God, and there is none like me. I make known the end from the beginning, from ancient times, what is still to come. I say: My purpose will stand, and I will do all that I please.....What I have said, that will I bring about; what I have planned, that will I do.(Isaiah 46:8-11)




Monday, February 12, 2024

THE TABERNACLE PROCESSOR

 Random word displayed OOBE on screen. I clicked and dictionary defined it as "Out Of Body Experience" which captivated my attention because I have seen OOBE on my phone. I made a search in system and the result turned up null. I clicked back but somehow ended up in one of my draft(application) folder that had spermgiver.. I asked for further clarification and it was revealed that OOBE(EJACULATION) is the out of body experience.


• I have stated that God said; spirits don't know what He does with love.


• On my post: "God And The Church"; I have stated Sperm is a blessing.


• I discussed sex as answered prayer on Twitter.


• By making this OOBE revelation, God said they will hide it.  They will no longer allow people to know where it is.


• One of my phones has the OOBE. and it is true to the inspiration. If not for the obsoleteness of android; I would have saved it. But androidx should do a better job.


TABERNACLE:—An elaborate portable tent structure (a sanctuary),where the Shekinah (presence of God) dwelled. A place for meeting with God. Also call the Tent of Meeting. 


THE CONSTRUCTION AND EVEN THE ARCHITECTURAL PLANS AND THE SET UP; HAS GOD IN THE DETAILS.  For A detailed description of the command and instructions on how to build the Tabernacle, see Exodus chapters 25.26.27. Other info. use search-term: "tabernacle"


******************************

MY PROCESSOR HARDWARE ARCHITECTURE IS AN APPLICATION OF THE TABERNACLE.WHICH IS A MINIATURE MODEL OF GOD'S ENTIRE PLAN. AND THIS  I WAS UNAWARE OF UNTIL RECENTLY.

*********************************


FOR THOSE OF YOU WHO MISSED THE HISTORY LESSON; LET ME BEGIN FROM THE START:-


WHILE I WAS STILL FRESH IN THE UNIVERSITY, I WAS IN THE HOSTEL ROOM OF A SENIOR MECHANICAL ENGINEERING STUDENT [WHO LATER DID HIS PROJECT BY DESIGNING AND BUILDING AN AUTOMATIC CAR BREAKING SYSTEM]. AS WE CHITTERED THE NIGHT AWAY WITH FRIENDS, HE WAS INTERESTED IN MY TORCHLIGHT. 


HE INTERJECTED WITH A QUESTION: ASKING; "WHY IS IT SO BRIGHT?" I RESPONDED WITHOUT THINKING BY SAYING: "IT HAS A TRANSISTOR."  THEN CONTINUED MY ATTENTION TO THE TOPICS WE WERE CHITTERING .


AS DISCUSSION WENT ON; HE ASKED AGAIN AND I RETREATED  MY RESPONSE; IT HAS A TRANSISTOR. AND MY ATTENTION WENT BACK TO OUR ONGOING CHITTERING. 


AFTER AWHILE HE ASKED TO SEE THE TORCHLIGHT AND I HANDED IT OVER TO HIM. HE WAS ANGRY WHEN HE OPENED IT BECAUSE HE DID NOT SEE A TRANSISTOR.THAT WAS 89 OR EARLY 90s


NOT TOO LONG FROM THE TIME I COMMENCED THE SUPERSTRING THEORY PROJECT ON GOOGLE SITES, I BOUGHT A LED TORCHLIGHT. I DISMANTLED THE ASSEMBLY OUT OF CURIOSITY. I WAS SURPRISED TO SEE IT HAD A SIMPLE CIRCUIT BOARD THAT HAD A TRANSISTOR.ONBOARD AND  WHILE STILL ON THOUGHTS, GOD SAID TO THE STUDENT WHO IS NOW AN ENGINEER ( IN A STRONG VOICE:): "YOU HAVE TO PAY; I HAVE MANIFESTED IT!" I COULD SEE THE ENGINEER IN A VISION; EVEN HEARING HIS THOUGHT—BUT I HAD NO IDEA WHERE HE WAS.


I STUDIED THE CIRCUIT; THEN DECIDED TO OUTLINE THE CIRCUIT DIAGRAM ON PAPER FOR BETTER UNDERSTANDING. I BEGAN TO MODIFY THE CIRCUIT DESIGN AND ADDING COMPONENTS TO SEE WHAT ELSE IT COULD BE. I ENDED UP WITH A MORE ELABORATE CIRCUITRY.


*********************************

THAT IS WHEN GOD MADE ME AWARE THAT I HAD CREATED A BASIC PROCESSOR CIRCUIT.

**********************************


I THEN CAME UP WITH A MODEL FOR THE SOFTWARE CODES; THE LOGICS WHICH BEGAN WITH CODES FOR POWER & STRENGTH.AND BY USING ANTHROPOMORPHIC PROGRAMING, I WAS ABLE TO GET THE REMAINING CODES AND THE NAMES OF THE CODES AFTER A FEW YEARS.


AFTER MANY TRIALS, I WAS ABLE TO AESTHETICALLY FORMAT THE INTERCOURSE DIAGRAM  OF THE LOGICS.


*************************†*

 WHEN GOD SAW THE INTERCOURSE; HE SAID: "THAT IS WHAT I DID."

****************************


I REMEMBER STATING ELSEWHERE THE PROCESSOR HARDWARE CIRCUIT DIAGRAM LOOKS LIKE A TEMPLE. HOWEVER WITH RECENT REVELATIONS TO ADD ONE OF THE PRIORITIES OF GOD TO THE ĀLTAR FILES; I TOOK A CRITICAL LOOK AT THE DIAGRAM AND SAW THAT IT ACTUALLY LOOKS MORE LIKE A TENT INSIDE A CURTAIN WITH PEGS. 


THE TOP OF THE TENT, CONNECTED TO A HORIZONTAL CABLE LIKE A RADIO ANTENNA AND COINCIDENTALLY, THE LEAD WIRE "ANTENNA" CABLE HAS RESISTOR(R) OR SHOULD I SAY RADIO WIRE  :-)


THE BLOOD OF JESUS IS ALSO THE THREAD OF GOD'S REDEMPTION STORY. I HAVE TALKED ELSEWHERE ABOUT ANSWERED PRAYER STREAMING AS A THREAD PROCESS. ONE COULD SAY; THE BLOOD OF JESUS REPRESENTS THE {MAIN THREAD} OF THE PROCESSOR(TABERNACLE).


****************†*************

I ADDED IMAGE OF THE SOUTHERN CONSTELLATION. ALSO, ONE OF THE LABELED COMPONENTS( POWER CAPACITOR) CHANGED ICON TO LAMBDA LIKE. IT COULD BE LAMBDA. MAYBE GOD CHANGED IT. 

****************†************* 


I HAVE DISCUSSED MY VISION OF GOD'S MANIFESTATION USING THE "AW" MELODIC CHANT WITH LAMBDA LIKE ICON CHANGING INTO "A"


"A PROCESSOR IS A PROGRAM THAT SHOWS YOU WHAT YOU ARE DOING"—GOD. SO DOES GOD ALSO USE A PROCESSOR?


MEDITATION:-

Jeremiah 1:[11, 12]-The word of the Lord came to me: “What do you see, Jeremiah?” “I see the branch of an almond tree,” I replied. The Lord said to me, “You have seen correctly, for I am watching to see that my word is fulfilled.”


Saturday, February 3, 2024

GIFTS൫

Global Management System[GMS]

implements Financial Controller Institution[FCI]

using Garysoft൫ Garysoft@ 

Implements Global Intelligent Financial System [GIFTs | GIFTsystem |,

extends Floodgates Operating System[FgOs]


AT CCTI WE INNOVATE BESIDES; GOD SAID HE HAS KILLED BANKS. THIS MEANS; IT'S ONLY A MATTER OF TIME BEFORE WE SEE THE PROHECY (Come To Pass); AS STATED IN THE PROPHETIC SUMMARY: "BANKS FATED TO DOOM: THE ECONOMY WILL OPERATE WITHOUT THEM. 



MEDITATION

SECOND KINGS CHAPTER EIGHT VERSE TEN